Home / Brummen-Regiobode / Franse avond in Klarenbeek

Franse avond in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op 10 april opende de burgemeester de jeu de boulesbaan in Klarenbeek. Sindsdien wordt er regelmatig een spelletje gespeeld en zijn er de eerste thema-avonden georganiseerd om dit typische Franse balspel onder de knie te krijgen. Bijna elke woensdag zijn er wel nieuwe spelers die de kneepjes van het balspel aangeleerd krijgen door Rob en Betty Zuydervelt, die zelf al zo’n tien jaar actief boulen.

Er is veel belangstelling om iedere woensdag avond om 19.30 uur met een groepje de boulesbaan op te gaan. Bij voldoende belangstelling zal de activiteit op woensdagavond ook in de zomer door kunnen gaan. Wie hier belangstelling voor heeft, kan contact opnemen met dorpscontactpersoon Bram de Bree.

Woensdag 3 juli het seizoen van inloopochtenden in het MFC afgesloten met een Franse avond. Er kan uiteraard worden gebouled, er wordt een kleine competitie opgezet. Ook is er Franse muziek, Frans stokbrood en natuurlijk Franse kaas. De winnaar van het jeu de boules gaat naar huis met een fles Franse wijn. De kosten bedragen 1 euro.
Aanmelden voor de Franse avond kan voor maandag 1 juli bij dorpscontactpersoon Bram de Bree via dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.