Home / Brummen-Regiobode / Franse avond in Klarenbeek

Franse avond in Klarenbeek

KLARENBEEK – Woensdagavond 3 juli klonken de Franse chansons van Edith Piaf over de nieuwe jeu de boulesbaan in Klarenbeek. Een tafel vol met lekkere hapjes, kannen koel water en wat flessen Frans ‘druivensap’, alle ingrediënten voor een mooie Franse avond voor een potje jeu de boules waren aanwezig. Er hadden zich vijftien mensen aangemeld die de strijd met elkaar aanbonden. Er was een tweede baan aangelegd om alle spelers de ruimte te geven om de kneepjes van het spel onder de knie te krijgen. Het werd een gezellige avond met na afloop de geweldige wedstrijd van het Nederlands vrouwen voetbalteam. Iedereen die enthousiast geraakt is voor dit Franse spel is iedere woensdagavond om 19.00 uur van harte welkom op de jeu de boulesbaan in Klarenbeek. Meer informatie is verkrijgbaar bij Dorpscontactpersoon Bram de Bree.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.