Home / Rheden-Regiobode / Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

REGIO – De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit jaar ‘Blik over de grens’ en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

Dit jaar moeten hobbyfotografen de voor hen mooiste plek in het nabije buurland vastleggen. Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (minimaal formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mail adres van de fotograaf.
De winnaars krijgen begin december bericht en worden op 16 december tijdens de eindejaarsbijeenkomst gehuldigd. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden bovendien met een geldprijzen van 100 en 200 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
De foto´s kunnen tot 1 oktober 2019 digitaal naar info@euregio.org of in een gesloten enveloppe onder vermelding van Fotowedstrijd ingestuurd worden naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg. Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

www.euregio.org/fotowedstrijd2019

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.