Home / Brummen-Regiobode / Foto-expositie ‘Innamorata’ bij Gallery Aaldering

Foto-expositie ‘Innamorata’ bij Gallery Aaldering

BRUMMEN – Nellie Kanters uit Gaanderen toont deze zomer in de expositie ‘Innamorata’ haar foto’s van het Italiaanse leven in Gallery Aaldering in Brummen. Het Italiaanse woord ‘Innamorata’ betekent verliefd geworden. Lang geleden werd Kanters verliefd op het Italiaanse leven, maar bovenal op de passie en de authenticiteit van de Italiaanse mensen. Duizenden foto’s maakte ze daarvan de afgelopen jaren in Italië. Daarvan is tot 2 september een selectie te zien bij de Gallery. Die is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.