Home / Rheden-Regiobode / Flameco in kasteeltuin Middachten

Flameco in kasteeltuin Middachten

DE STEEG – Op zondag 14 juli brengen de Guus Tangelder Bigband en Los Hermanos Martinez y Morelo vanaf 11:30 uur een muzikale ode aan het leven, vrijheid en Cadiz. Het is een concert in de serie zondagochtendconcerten in juli in kasteeltuin Middachten.

Los Hermanos Martínez y Morelo is het nieuwe trio rondom gitarist Eric Vaarzon Morel en saxofonisten Juan Martínez, Miguel Martínez. Eric Vaarzon Morel geldt als dé Nederlandse flamenco-gitarist. Hij woonde en werkte in Madrid en Sevilla, waar hij met de groten uit de Flamenco samenwerkte. Inmiddels geniet hij van zijn bekendheid op internationale concertpodia en in de Nederlandse theaters.
Beide saxofonisten, die over de hele wereld speelden, hebben zich vanaf midden jaren 90 onderscheiden als veelzijdige en eigenzinnige top musici die in deze groep hun jazz achtergrond koppelen aan hun Spaanse roots. Op het programma staan ondermeer Baja Iberia van trombonist Kai Winding, Gitaarspel van Eric Vaarzon Morel en Cruel Calypso van Miguel Martinez.
Na de pauze presenteert de Guus Tangelder Bigband een programma waarbij de gebroeders Miguel en Juan Martinez en Eric Vaarzon Morel gastsolist zijn. Kaartjes kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de deur 15 euro.

www.middachten.nl

Lees ook

Ik vind: Windturbines maken wel degelijk ziek

Bezinning is hard nodig, want de wespendief betekent voor wethouder Klomberg alleen vertraging. Ik heb …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.