Home / Rheden-Regiobode / Festivent bij Kasteel Rosendael

Festivent bij Kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Op zaterdag 27 en zondag 28 juli vindt Festivent plaats bij kasteel Rosendael. Dit evenement biedt twee dagen lang van 11.00 tot 18.000 uur entertainment en activiteiten voor jong en oud met op de achtergrond een imposant kasteel. Bezoekers kunnen genieten van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.
Het Festivent is een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook guilty pleasures waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Ook kan er een kijkje genomen worden bij de marktkramen en lekker gegeten worden bij een van de foodtrucks. Een toegangskaartje voor volwassenen kost 8,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken. Voor 5 euro extra kan ook het kasteel bezocht worden.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.