Home / Rheden-Regiobode / Feestelijke open training 35+ damesteam v.v. Dieren

Feestelijke open training 35+ damesteam v.v. Dieren

DIEREN – Het 35+ Damesteam van v.v. Dieren bestaat tien jaar. Om dit te vieren, wordt op vrijdag 13 september een open training gehouden voor alle dames van 35 jaar en ouder, met aansluitend een feest.

In 2009 zijn de dames begonnen met voetballen op een knollenveld. In 2012 is het knollenveld ingeruild voor een kunstgrasveld bij v.v. Dieren en trainen ze één keer per week op dinsdagavond op het hoofdveld. Dit damesteam is inmiddels niet meer weg te denken bij v.v. Dieren.
Het 10-jarig bestaan willen de dames niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De feestelijke open training is voor leden, oud-leden en andere dames die het leuk vinden om weer eens een balletje te trappen. Ook kunnen met deze open training meer dames kennis maken met voetbal, zelf ervaren hoe leuk het is en hoe fijn het is om dat met een heleboel vrouwen te doen.

Om 19.00 uur wordt gestart met de open training. Iedereen maakt een toer langs diverse voetbaloefeningen. Op deze manier krijgen de deelnemers een idee wat er gedurende het jaar tijdens de trainingen gedaan wordt. Na het sportieve gedeelte is er in de kantine tijd voor een hapje en een drankje, ook voor muziek wordt gezorgd. Er is volop gelegenheid om kennis te maken of bij te praten met het 35+ team en te dansen.
Opgave is fijn, maar niet verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar dames35plus@vvdieren.nl. Dit adres is ook beschikbaar voor vragen.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.