Home / Doesburg-Regiobode / Feestelijk afscheid van OBS De Horizon

Feestelijk afscheid van OBS De Horizon

DOESBURG – Afgelopen vrijdag kwam er definitief een einde aan OBS De Horizon in De Ooi in Doesburg. Hoewel het gevoel dubbel was maakten de leerlingen en leerkrachten er toch een feestje van. Dansentertainer Joerie van Dans Je Fit danste er samen met de kinderen en leraren vrolijk op los. Daarna kreeg iedereen een ijsje om weer lekker af te koelen. Burgemeester Loes van der Meijs sloot het gebouw officieel af met een grote sleutel. Na de sluiting van het schoolgebouw verhuizen de leerlingen naar de de locatie Stad van De Horizon aan de Meipoortwal.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.