Home / Doesburg-Regiobode / Eten, drinken, ontmoeten, genieten bij Proef Keppel

Eten, drinken, ontmoeten, genieten bij Proef Keppel

HOOG-KEPPEL – Afgelopen zaterdag stond Hoog-Keppel in het teken van Proef Keppel. Het evenement is een initiatief van KeppelCultuur. Voor de vijfde keer was het Dorpsplein gevuld met lange tafels en konden bezoekers genieten van veel lekkers. ‘Wat lekker is, komt niet altijd van ver’, is het motto van het evenement. Zeven lokale ondernemers presenteerden hun eten en drinken. Verse aardbeien met ijs, versgeperste sappen, pizza’s uit de steenoven, zomerse wijnen, broodjes buffelhamburger, broodjes barbecueworst, de bezoekers lieten zich het allemaal goed smaken. The Tower City band verhoogde de sfeer met live muziek.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.