Home / Nieuws / Ellecomse muziektent geopend met dorpsfeest

Ellecomse muziektent geopend met dorpsfeest

ELLECOM – Zo’n 2,5 jaar nadat de muziektent in Ellecom afbrandde, staat er een prachtig nieuw exemplaar. Zondag 30 juni werd de nieuwe muziektent, een ontwerp van de Ellecomse architect Jan Rooding, geopend met een gezellig dorpsfeest. De dag begon met een gezamenlijke lunch, waarna een grote groep inwoners de muziektent samen met wethouder Gea Hofstede officieel opende met het doorknippen van een hele serie lintjes. De rest van de middag genoten de dorpelingen van een prachtig gevarieerd programma met veel muziek. Veel inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om lekker bij te praten en daarmee was ook meteen te zien hoe de muziektent in het dorp een belangrijke functie heeft als ontmoetingsplek.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.