Home / Nieuws / Eerste mixkampioenen bij Boul’Animo.

Eerste mixkampioenen bij Boul’Animo.

DIEREN – Op zaterdag 7 juli speelde jeu de boulesverenging Boul’Animo haar eerste clubkampioenschap met verplicht gemengde teams van een vrouw en een man. Bij de herziening van de jaarkalender werd dit een toernooi nieuw opgevoerd. Er werden 5 voorgelote ronden gespeeld. De teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, wat leidde tot veel spanning en strijd. Sabine Diks met Cor Nootenboom en Ans Nootenboom met Theo van der Meer wisten ongeslagen te blijven en plaatsten zich voor de finale. Net voor aanvang daarvan begon het te regenen, zodat dit de laatste regenfinale werd bij Boul’Animo. Sabine en Cor kwamen goed uit de startblokken, waarna Ans en Theo het commando overnamen en met 13-5 de winst naar zich toetrokken en de titel veroverden. Voor de finale kon nu nog niet worden uitgeweken naar de nieuwe hal, omdat die nog wordt ingericht.

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.