Home / Brummen-Regiobode / Een warm afscheid voor directeur Han Slegt

Een warm afscheid voor directeur Han Slegt

EMPE – De J.H. Isingsschool in Empe stond donderdag 18 juli in het teken van het afscheid van directeur Han Slegt. Na meer dan 40 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, gaat hij nu samen met zijn vrouw Karin genieten van zijn welverdiende pre-pensioen in Zweden.

Collega’s, leerlingen en ouders hadden met veel plezier een mooie laatste werkdag voor hun gewaardeerde directeur georganiseerd. In de ochtend werd hij samen met zijn vrouw thuis in Vorden opgehaald in een oldtimer. Aangekomen op het schoolplein in Empe werden ze verwelkomd met een door de kinderen zelf geschreven lied. De school was omgetoverd tot een Zweeds schooltje met geel-blauwe vlaggen, servetten en bekertjes. En tussen de middag werd er gesmuld van een Zweedse lunch. In de middag werden er handen geschud, cadeaus aangeboden, toespraken gehouden en nog meer liederen gezonden.
Voor meester Han en zijn vrouw breekt een nieuwe fase aan. Volgende week emigreren zij naar Zweden. Ruim tien jaar geleden zijn zij verliefd geworden op het land en kochten zij er in een opwelling een vakantiehuis. Voor het echtpaar eén van de beste besluiten die ze in hun leven hebben genomen. Han is afgelopen 25 jaar is hij directeur geweest op verschillende scholen. Han draagt met vertrouwen het stokje over aan Mirjam Rappel.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.