Home / Doesburg-Regiobode / Een kijkje in de Dremptse kerk

Een kijkje in de Dremptse kerk

DREMPT – Elke zomer staan de deuren van de St. Joriskerk in Voor-Drempt open voor publiek. Bezoekers kunnen dan een kijkje nemen in het sfeervolle gebouw, dat door het hele land bekend staat om de wandtapijten, die in de jaren zestig door de inwoners van het dorp werden geknoopt om de akoestiek te verbeteren. Daarnaast is er elke zaterdag een expositie. Zo was op 20 juli werk te zien van Dineke Pelgrom. Haar schilderijen kregen een mooie plek in de kerk en trokken belangstelling van jong en oud. Ook zaterdag 27 juli is de kerk weer geopend. Dan zijn er sieraden en bloemkunst te zien.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.