Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse Suzanne verkozen als bestuurslid Jonge Socialisten

Doesburgse Suzanne verkozen als bestuurslid Jonge Socialisten

AMSTERDAM/DOESBURG – Suzanne Bollen (18) uit Doesburg is verkozen als bestuurslid scholing in het Landelijk Bestuur van de Jonge Socialisten in de PvdA (JS).

“In Nederland en de rest van de wereld zien we dat er steeds meer polarisatie plaatsvindt”, zegt Suzanne. “Mensen komen steeds verder van elkaar vandaan te staan en zijn soms zelf niet eens meer bereid om normaal de discussie aan te gaan. Ik zie liever een wereld waarin we naast elkaar staan in plaats van tegenover elkaar. Als bestuurslid van de JS wil ik me daar voor inzetten.”
Het afgelopen jaar heeft Bollen zich al ingezet voor de Jonge Socialisten als bestuurslid van de JS-afdeling in Amsterdam, waar ze haar studie volgt. Daar organiseerde ze onder andere activiteiten met Job Cohen, oud-burgemeester van Amsterdam, en de huidige Amsterdamse wethouder Sharon Dijksma.
De Jonge Socialisten in de PvdA is de politiek onafhankelijke jongerenorganisatie gelieerd aan de Partij van de Arbeid. De JS telt bijna 2000 leden, waarvan een groot aantal een actieve bijdrage levert aan het reilen en zeilen binnen de politieke jongerenvereniging.

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.