Home / Belangrijk / DJ Paul Elstak en Wolter Kroes op Pleinfeest Doesburg

DJ Paul Elstak en Wolter Kroes op Pleinfeest Doesburg

DOESBURG – Ruim 7 jaar geleden hebben Koninklijke Rotra en Alfun Events & Catering de handen ineengeslagen en sindsden organiseren zij jaarlijks gezamenlijk het muziekevent Pleinfeest Doesburg tijdens Doesburg Binnenste Buiten. In het decor van het historische centrum van de Hanzestad presenteren Rotra en Alfun dit jaar op het plein naast de Martinikerk een line-up voor jong en oud. Op donderdag 11 juli start het Pleinfeest met Doesburg goes Foute Uur met Q-MUSIC. Vrijdag 12 juli staat DJ Paul Elstak op het programma. Met nummers als Rainbow in the Sky en Luv U More staat hij garant voor een feestje en zet hij jong en oud in beweging. Op zaterdagavond 13 juli treedt Wolter Kroes op. Deze populaire zanger kennen we onder meer van zijn hits ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Wat een heerlijke dag’ en ‘Viva Hollandia’. Het Pleinfeest Doesburg begint iedere avond om 19.30 en toegang is gratis.

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg uitgesteld

DOESBURG – Caleidoz heeft besloten de viering van de Dag van de Ouderen in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.