Home / Rheden-Regiobode / Dirk Scheele in Openluchttheater De Pinkenberg

Dirk Scheele in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP – Dirk Scheele komt terug naar Velp. Woensdag 10 juli om 14.00 uur opent hij de serie zomervoorstellingen in openluchttheater De Pinkenberg.

Dirk Scheele brengt met zijn band een heus zomerpopconcert met de titel In Holland staat een huis. Iedereen van twee jaar en ouder kan genieten van de leukste oud-Hollandse liedjes, die Dirk op zijn eigen manier brengt. Grote hits als Op een grote paddenstoel en De wielen van de bus komen voorbij. Hoofd, schouders, knie en teen wordt een rocknummer en In de maneschijn een fluisterlied.Ook probeert hij uit hoe liedjes uit andere culturen klinken in het Nederlands. Het publiek mag uiteraard lekker meezingen.

De komende zomervakantie is er weer elke woensdagmiddag een leuke kindervoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Een kaartje kost 7 euro in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of 8 euro aan het theater. Met onderstaande bon kost een kaartje nog maar 6 euro (maximaal twee kaartjes per bon). Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis mee.

Foto: Gerhard Witteveen

www.depinkenberg.nl

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.