Home / Brummen-Regiobode / De Johannahof Hall toont bloemenpracht

De Johannahof Hall toont bloemenpracht

HALL – Wederom is er een open tuinweekend op De Johannahof aan de Eerbeekseweg in Hall. De tuin is op zaterdag 27 en zondag 28 juli toegankelijk voor bezoekers. Het pand en de tuin gaan van eigenaar wisselen en is in het weekend van 24 en 25 augustus voor het laatst geopend voor publiek. Tijdens deze weekenden is er gelegenheid om met voordeel planten en accessoires aan te schaffen, aangezien deze overbodig zijn geworden. De tuin ziet er weer mooi uit met vele bloeiende planten en heesters in de vele borders. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.