Home / Brummen-Regiobode / De Geiten Pers geeft een bewaarbox uit

De Geiten Pers geeft een bewaarbox uit

BRUMMEN – Normaal gesproken publiceert de Brummense uitgeverij De Geiten Pers boekjes met een lokaal verhaal. Dit keer echter geeft de Brummense uitgeverij een bewaarbox uit, om deze verhalen in te bewaren.

De kartonnen houder is speciaal ontworpen voor de uitgaven van De Geiten Pers in samenwerking met DS Smith, papierfabriek te Eerbeek. In Eerbeek is ook het gerecyclede karton gefabriceerd waarvan de bewaarbox gemaakt is.
In één box passen 10 of 11 publicaties van De Geiten Pers. Op deze manier kunnen de vele trouwe klanten van de uitgeverij hun verzameling boekjes bijeenhouden en gemakkelijk terugvinden.De bewaarbox is uitsluitend te koop bij boekpresentaties en op markten. De prijs van een ongevouwen bewaardoos is 3,95 euro per stuk.

www.geitenpers.nl

Foto: Marguerite Tuijn van De Geiten Pers geeft een eerste exemplaar van de bewaarbox aan Lydie Walgemoed van de Bibliotheek Brummen-Voorst

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.