Home / Rheden-Regiobode / Cursus Minder Stress

Cursus Minder Stress

DIEREN – Dit najaar verzorgt Indigo de cursus Minder Stress voor inwoners van gemeente Rheden. De cursus start op woensdag 13 november van 9.30 tot 11.30 uur bij De Oase in Dieren. De cursus en bestaat in totaal uit 5 bijeenkomsten van twee uur. De cursisten leren hoe zij stress kunnen verminderen in hun dagelijkse leven. Aanmelden kan via info@indigogelderland.nl of tel. 026-3124483. Er vindt vooraf een telefonische kennismaking plaats.

Lees ook

Cursus Uitkomen met je inkomen

VELP – Rijnstad Velp start in november met een cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.