Home / Nieuws / Conducteur gewond na mishandeling

Conducteur gewond na mishandeling

DIEREN – Een buitengewoon opsporingsambtenaar is zondagavond in de trein bij Dieren mishandeld. Omstreeks 18.40 uur vond de mishandeling plaats in een coupé van de trein. Volgens omstanders volgde er na een woordenwisseling tussen de verdachte en de conducteur rake klappen. De conducteur zou meerdere keren zijn getrapt en geslagen. Hij had een bebloed gezicht en meerdere blauwe plekken. Hij is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De verdachte, die nog in de coupé zat, is door de politie aangehouden.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.