Home / Brummen-Regiobode / Concordia als vanouds geopend tijdens Brummense kermis

Concordia als vanouds geopend tijdens Brummense kermis

BRUMMEN – De verbouwing van het pand laat nog even op zich wachten, maar Brummen kan als vanouds kermis vieren bij Concordia. De nieuwe eigenaar heeft een programma opgesteld voor vrijdag 23 tot en met maandag 26 augustus.

Gerben Wechgelaar, uitbater van Concordia, was voornemens het pand te verbouwen vóór de kermis. Dit bleek niet haalbaar. “De tijdsdruk werd te hoog en een haastige verbouwing zou dat ten koste gaan van de kwaliteit van de aanpassingen. Bovendien zou de voorbereiding en uitvoering van het kermisweekend in gevaar komen”, laat hij weten. De planning en invulling van de verbouwing moeten daarom na de kermis verder gestalte krijgen.

De festiviteiten vinden in en om het gebouw plaats zoals het nu is en de opbouw en indeling van het terrein tijdens de kermis is vergelijkbaar met voorgaande jaren. Er zijn alle dagen DJ’s die voor muziek zorgen, naast drie feestbands die van zich laten horen. Wel is er een aanpassing in de programmering waarbij de dj’s zullen optreden in de tent aan de zijkant. Aan de voorkant op het terras is er ook feestelijke muziek, maar zal het volume minder ver worden open gedraaid.
De organisatie is blij verrast door de zeer positieve reactie van alle benaderde (sport)verenigingen om een bijdrage te leveren aan de kermis. Er wordt een bijeenkomst belegd met vertegenwoordigers van de verenigingen om de exacte invulling hiervan te bespreken en vast te stellen. Daarnaast heeft de organisatie de directe buurtgenoten over de voortgang ingelicht. Er wordt een speciale buurtavond georganiseerd worden wanneer de plannen voor de toekomst verder ontwikkeld zijn.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.