Home / Rheden-Regiobode / Concert in Kasteeltuin Middachten

Concert in Kasteeltuin Middachten

DESTEEG – Op zondag 7 juli brengen het Nederlands Trombone Kwartet & Janneke Schaareman werk van Mozart, Gershwin, Debussy en een suite uit de opera Carmen van Bizet in de kasteeltuin van Middachten in de Steeg. Het is het eerste concert van een serie op de zondagochtenden van juli in de Kasteeltuin. Het Nederlands Trombone Kwartet en mezzosopraan Janneke Schaareman brengen het programma Carmen, waarin zij beroemde en minder bekende aria’s en liederen ten gehore brengen. Ondermeer werken van Mozart, Gershwin, Barber, Weill, Debussy en een suite uit de opera Carmen van Bizet passeren de revue. Het concert begint om 11.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Kaarten bestellen kan via www.middachten.nl.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.