Home / Nieuws / Concert at the Park

Concert at the Park

DIEREN – Het Dierens Harmonie Corps sloot op 30 juni het seizoen af met een concert in het Carolinapark in Dieren. Onder een stralend zonnetje verzamelde zich een gezelschap van geboeide luisteraars, her en der verspreid in het park zittend en liggend.

Zo informeel als de sfeer is, zo indrukwekkend was het programma, met werk variërend van een klassieke mars als Blaze Away tot een bewerking van het popnummer Eloise. Alle geledingen van het DHO, te weten het opstaporkest, het leerlingenorkest en het Harmonieorkest, kregen de gelegenheid hun kunnen te tonen. Heel bijzonder was het optreden van de jonge fluitiste Sarah van der Lijke, die soleerde in het Junior Concerto voor fluit en orkest. Dirigent Geert Jan Dijkerman leidde soliste en orkest bekwaam door de vele muzikale obstakels die dit stuk kenmerken.

Foto: Aart van Raalte

Lees ook

Warme klanken in oude mestsilo

BRUMMEN – Zaterdag 18 september gaf Helene Kalisvaart een concert op een wel hele bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.