Home / Brummen-Regiobode / Concept-woonagenda ‘Gewoon goed wonen’ gepresenteerd

Concept-woonagenda ‘Gewoon goed wonen’ gepresenteerd

GEM BRUMMEN – Betaalbaarheid en beschikbaarheid, Wonen, zorg en welzijn, Duurzaamheid en Leefbaarheid. Dat zijn de vier pijlers die centraal staan in de geactualiseerde woonvisie van de gemeente Brummen. Dinsdag heeft het college deze visie vastgesteld. Het valt alleen wel onder een andere titel, namelijk ‘Woonagenda 2019-2023’. Deze wordt nu ter bespreking en behandeling aangeboden aan de gemeenteraad. Die gaat er na het zomerreces een besluit over nemen. De concept-woonagenda is te lezen op de website van gemeente Brummen. In het document is als doel aangegeven dat de gemeente Brummen voor iedereen een prettige plek moet zijn om te wonen. De gemeente wil dat inwoners hun woonwensen en -behoeften zoveel mogelijk kunnen vervullen. Met een woningaanbod dat bijdraagt aan vitale kernen en vitale mensen, waar iedere inwoner binnen een acceptabele tijd een passende en betaalbare woning kan vinden.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.