Home / Brummen-Regiobode / Chic & Shanty aan de wandel en meer

Chic & Shanty aan de wandel en meer

BRUMMEN – Na een geslaagd grindconcert, konden de dames van vrouwenkoor Chic & Shanty nog niet meteen op zomerreces. Allereerst werd een bijzondere ledenvergadering bijeen geroepen. Vanwege bijzondere omstandigheden had Marian Kraan aangegeven haar functie van secretaris voortijdig te willen beëindigen. Met woorden van dank en onder luid applaus werd Marian bedankt voor haar inzet en plezierige samenwerking. Met algemene stemmen is Nancy Oldenbeuving gekozen om de taak van Marian over te nemen. Drie dagen later was er de jaarlijkse afsluiting van alweer een geslaagd koorseizoen. Deze keer gingen de dames aan de wandel in de mooie omgeving van kasteel Hackfort in de buurt van Vorden. De wandeling eindigde bij de theeschenkerij van Jenny Hartman, waar een aantal koorleden de wandelaars onder luid gejuich welkom heette, compleet met spandoek en gladiolen. Daarna werd er genoten van een uitgebreide High tea. De allerlaatste repetitie is op woensdag 17 juli. Na zes weken rust gaat Chic & Shanty op woensdag 4 september weer van start en vindt er op zondag 8 september alweer een eerste optreden plaats bij De Mollenhof in Oeken.
Het spandoek luidt: “Chic & Shanty meisjes goed gedaan! Met pijntjes en blaren komen jullie aan Maar om het leed wat te verzachten Staat er een High tea te wachten!”

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.