Home / Nieuws / Cheques uitgereikt aan Dierense doelen

Cheques uitgereikt aan Dierense doelen

DIEREN – Maandag 1 juli werd de einduitslag van de Goede Doelen actie van Albert Heijn Dieren bekend gemaakt. Supermarktmanager Jetske Hoekstra mocht drie verenigingen verblijden met mooie geldbedragen.

Klanten konden in mei hun favoriete goede doel opgeven. Het Dierens Harmonieorkest, de Dierense Speeltuin en het Inloophuis Dieren werden de doelen waar klanten zes weken lang op konden stemmen. Het Dierens Harmonieorkest mocht aan het eind van de actie een cheque van 250 euro in ontvangst nemen. De muzikanten gaan het geld steken in de opleiding van jeugd binnen de vereniging. Het Inloophuis kreeg 750 euro uitgereikt, dat wordt gebruikt om de tuin een stukje aantrekkelijker maken. 1250 Euro was er voor de Dierense Speeltuin. De speeltuin start in augustus met de aanleg van de natuurspeeltuin om kinderen spelenderwijs de natuur te doen beleven en dit bedrag levert daaraan een mooie bijdrage.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.