Home / Nieuws / Certificaat voor blokfluiters Wilhelmina Spankeren

Certificaat voor blokfluiters Wilhelmina Spankeren

SPANKEREN – De blokfluiters van Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren hebben onlangs hun blokfluitcursus afgerond en daarmee hun certificaat verdiend. Tijdens de repetitie van de fanfare lieten de blokfluiters horen dat zij hun instrument goed beheersen. Zij werden beloond meteen groot applaus. Blokfluit-instructrice Nanette Rozendom – Eikenaar prees de prestaties van de blokfluiters vanwege hun muzikaliteit en enthousiasme. Viktor, Lieke, Ninthe, Luna en Lisa, van links naar rechts op de foto, zijn allen geslaagd en kregen een certificaat overhandigd. Met dit certificaat op zak mogen de muzikanten kiezen welk instrument zij na de vakantie willen gaan spelen.
Na de zomervakantie start Wilhelmina met een nieuwe blokfluitgroep. Aanmelden kan via info@wilhelmina-spankeren.nl.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.