Home / Rheden-Regiobode / Buurtbieb Velp druk bezocht

Buurtbieb Velp druk bezocht

VELP – Sinds de opening van de buurtbieb bij Ons Raadhuis in Velp, op 22 februari dit jaar, stijgt de belangstelling gestaag, zo meldt de organisatie. Er gaan zo’n vijftien boeken per week de deur uit. De vrijwilligers vullen de ontstane gaten op, zodat er genoeg te lezen is en de kast er netjes uit blijft zien. “In de kelder hebben we nog een enorme voorraad. Dus staat het boek dat je graag wilt lezen niet in de kast, vraag ernaar bij een vrijwilliger of schrijf het in het buurtbiebboekje”, raadt de organisatie aan. Kortgeleden is de hele inhoud van de kast vernieuwd en staan er veel nieuwe titels. De buurtbieb is er niet alleen voor deelnemers van Ons Raadhuis, maar ook voor anderen. Iedereen mag een boek komen lenen, ongeacht de leeftijd. Wie nog boeken heeft voor de buurtbieb kan deze langsbrengen, dan wordt bekeken of ze geschikt zijn voor de kast.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.