Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Frisse wind door Faunaland Doesburg

Business & Shopping: Frisse wind door Faunaland Doesburg

DOESBURG – Dierspecialist Faunaland is al jaren bekend in de Doesburgse binnenstad. Per 1 januari 2019 wordt deze winkel gerund door André Steintjes en gaat de dierenwinkel verder onder de naam Dierspecialist Steintjes.

Samen met zijn medewerkers blaast André een frisse wind door deze dierenspeciaalzaak. Naast het vertrouwde assortiment heeft er ook vernieuwing plaatsgevonden. Nieuw zijn de aquarium- en vijvervissen, waar Steintjes al jaren een grote passie en kennis voor heeft. Ook aan het toenemende aantal vissers is gedacht. De hengelsportafdeling heeft een mooie uitbreiding gekregen.
Daarnaast is er een trimsalon gevestigd in de zaak en een wasstraat voor de hond; een doggywash. Hier kunnen hondeneigenaren hun honden zelf wassen of laten wassen door een medewerker. Ook de vertrouwde bezorgservice op dinsdag en zaterdag blijft bestaan. Bezorging boven de 25 euro is gratis, onder de 25 euro zijn de bezorgkosten 2,50 euro.

Lees ook

Retrospectief: Stroperij

Stropen mag dan nu een grote misdaad zijn, rond de vorige eeuwwisseling was dit wel …

One comment

  1. Wat een leuk artikel, bedankt voor het delen. Ik wens Andre veel succes met de winkel en kom graag eens langs. Ik wil graag een vijver aanleggen in mijn tuin en zou wel wat advies kunnen gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.