Home / Doesburg-Regiobode / Burgemeester Marianne Besselink nieuwe voorzitter Vereniging NOV

Burgemeester Marianne Besselink nieuwe voorzitter Vereniging NOV

BRONCKHORST – De algemene ledenvergadering van Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk heeft op 20 juni ingestemd met voordracht van Marianne Besselink als voorzitter. Marianne is door het bestuur voorgedragen vanwege onder meer haar politiek-bestuurlijke ervaring, prachtige vrijwilligerscarrière en communicatieve vaardigheden.
Marianne Besselink, burgemeester van de gemeente Bronckhorst: “Vrijwilligerswerk is me met de paplepel ingegoten en ik ben onder de indruk van de kracht ervan.” Met het voorzitterschap van Vereniging NOV zet Marianne Besselink een nieuwe stap in haar vrijwilligerswerk. Ze combineert het voorzitterschap met haar dagelijks werk als burgemeester van de gemeente Bronckhorst. Vrijwilligerswerk betekent veel voor de nieuwe voorzitter: “Iedereen kent misschien wel het begrip naoberschap en in die context ben ik opgegroeid. Ik draag graag mijn steentje bij om de samenleving een beetje mooier te maken. Ik heb altijd vrijwilligerswerk gedaan, van vakantiekampen tot buurtactiviteiten en politiek vrijwilligerswerk.”

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.