Home / Brummen-Regiobode / Brummense Buitenbios in Park ‘t Goor

Brummense Buitenbios in Park ‘t Goor

BRUMMEN – Met de vertoning van de Amerikaanse biografische roadmovie Green Book op donderdag 18 juli opent de Brummense Buitenbios haar vijftiende seizoen. Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop.

Green Book is een speelfilm van regisseur Peter Farrelle, die een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal vertelt over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali). Zij worden gedwongen hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme, maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen de twee hun verschillen aan de kant moeten zetten. Er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Het programma vindt plaats in de buitenlucht. Bij slecht weer gaat de voorstelling niet door. Informatie hierover is op de dag zelf, donderdag 18 juli, verkrijgbaar via tel. 06-23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl. De film begint om 21.45 uur. De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de sportzaal en de volière. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, maar ieder kan zelf iets meenemen. en de entree is 4 euro.
De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de Culturele Stichting Gemeente Brummen.

www.buitenbios.nl

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.