Home / Brummen-Regiobode / Brummens Mannenkoor sluit zangseizoen af

Brummens Mannenkoor sluit zangseizoen af

BRUMMEN – Op een zonovergoten marktplein in Brummen sloot het Brummens Mannenkoor onlangs het zangseizoen 2018-2019 traditioneel af met een slotconcert. Het concert bestond uit een afwisselende repertoire met voornamelijk Engelse en Franse liederen. Het enthousiaste publiek was in groten getale gekomen. Het was tevens het laatste concert onder leiding van Esther Gotink – van der Heijden, die door voorzitter Jan Martens aan het slot werd bedankt voor haar bijdrage en inzet. Op dinsdag 20 augustus om 19.45 uur start het BMK in Plein Vijf weer met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen. www.brummensmannenkoor.nl

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.