Home / Nieuws / Brocantefair op Landgoed Middachten

Brocantefair op Landgoed Middachten

DE STEEG – Op zondag 4 augustus wordt er een brocantefair gehouden op Landgoed Middachten in De Steeg. Er is van alles te vinden, van brocante en antieke meubels tot vintage woonaccessoires, maar ook antiquarische boeken en kunst. De sfeervolle laan voor het kasteel is het decor voor zo’n vijftig standhouders. Tijdens de fair kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. In de tuinen wordt deze dag een themadag kruidentuin gehouden. Vrijwilligers van Middachten zijn aanwezig om toelichting te geven op de negentig verschillende soorten kruiden in de tuin en laten de bezoekers proeven, voelen en ruiken. De brocantefair is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De tuinen zijn open van 10.30 tot 16.30 uur. Om 13.30 uur is er een tuinrondleiding. Om 13.30 en 15.00 uur zijn er rondleidingen door het kasteel. De brocantefair is gratis toegankelijk. Toegang tot de tuinen kost 6 euro per persoon. Een combinatie van tuin en kasteel kost 11 euro. De laan en de tuinen zijn toegankelijk voor buggy’s, rollators en rolstoelen, het kasteel helaas niet. Honden zijn alleen toegestaan in de laan.

Lees ook

Ik vind: Slaap kindje slaap, nu nog wel!

Als het aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Rheden ligt, dan slapen de bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.