Home / Brummen-Regiobode / Boeken snuffelen voor de vakantie

Boeken snuffelen voor de vakantie

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor deed zaterdag 13 juli goede zaken. De mannen zijn het hele jaar door druk met het inzamelen van materiaal voor de verkoop en boekenliefhebbers konden dit weekend hun slag slaan op het Marktplein. Op de kramen lagen talloze boeken in verschillende genres uitgestald en voor zowel doorgewinterde lezers als jonge, beginnende lezertjes was er van alles te vinden. Veel boekenliefhebbers maakten van de gelegenheid gebruik om leesvoer in te slaan voor de vakantie. Dit kan altijd voor een prettig klein prijsje. Alle kleine beetjes samen levert een mooie bijdrage op voor het Mannenkoor, dat in augustus weer aan het nieuwe seizoen begint.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.