Home / Rheden-Regiobode / Boeken- en kunstmarkt op Landgoed Middachten

Boeken- en kunstmarkt op Landgoed Middachten

DE STEEG – Op zondag 14 juli wordt er van 10.00 tot 17.00 uur een boeken- en kunstmarkt markt gehouden op Landgoed Middachten in De Steeg. De sfeervolle laan voor het kasteel is tijdens deze vijfde editie het decor voor zo’n vijftig standhouders.

Tijdens de boeken-en kunstmarkt kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. Tijdens een rondleiding door het kasteel is ook de bibliotheek op de bovenverdieping open. Normaliter is deze ruimte niet te bezichtigen. De kasteelrondleidingen zijn om 11.30, 12.30, 13.30 en 15.00 uur. Vanwege het bezoek aan de bibliotheek zijn de rondleidingen niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Met de kasteelrondleidingen kunnen een beperkt aantal mensen mee. Hiervoor geldt: vol = vol.
In de tuinen is er om 11.30 uur een openluchtconcert door Eric Vaarzon Morel, GTBB & Friends en de Guus Tangelder Bigband featuring Los Hermanos Martinez y Morelo. Dit concert wordt georganiseerd door cultuurbedrijf RIQQ. Naast het concert is er om 13.30 uur ook een rondleiding door de tuinen.
De boeken- en kunstmarkt is gratis te bezoeken. Het bezoeken van de tuinen kost 6 euro, vrienden van Middachten en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Toegang tot het kasteel en de tuinen kost 15 euro, vrienden van Middachten betalen 5 euro en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kaarten zijn te koop via www.riqqrheden.nl.

www.henksteinvoort.nl
www.middachten.nl

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.