Home / Nieuws / Bloedhete, te stille Velleper Donderdag

Bloedhete, te stille Velleper Donderdag

VELP – Wat hadden ze een pech, de standhouders op de eerste Velleper Donderdag van 25 juli. Wie had gedacht dat het 40 graden zou worden tijdens deze altijd populaire braderie en dat de bezoekers daarom grotendeels thuis zouden blijven?

Een enkeling waagde zich donderdag de droge hitte in om toch een rondje te doen langs de kramen. De verkopers die er waren hielden de moed erin en deden hun best de sfeer erin te brengen, maar hadden het zelf ook niet makkelijk en zochten toch vooral een beetje schaduw op. Kramen met ijsjes en koele drankjes deden goede zaken, voor de overige ondernemers viel het flink tegen. Het kinderprogramma was afgelast en ook het muziekprogramma ging grotendeels niet door.
Gelukkig is er donderdag 1 augustus een tweede Velleper Donderdag. Van 11.00 tot 21.0 uur staan dan wederom de kramen in het centrum van Velp en zullen de verkopers hun koopwaar aanprijzen. De vooruitzichten van een graad of 22 klinken heerlijk en die enkele spat regen die wordt voorspeld, die nemen ondernemers en bezoekers vast graag op de koop toe.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.