Home / Rheden-Regiobode / Beeldende kunstlessen aan huis

Beeldende kunstlessen aan huis

RHEDEN – Vanaf september biedt Cultuurbedrijf RIQQ opnieuw beeldende kunstlessen aan huis aan. In één op één lessen begeleidt een vrijwilliger – onder begeleiding van een kunstvakdocent – de deelnemers bij het (her)ontdekken van hun kunstzinnige talent. De lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen (jong & oud) die niet makkelijk kunnen deelnemen aan een groepsles buitenshuis. Aanmelden kan via Cultuurbedrijf RIQQ info@cultuurbedrijfriqq.nl of tel. 0313-415603.

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.