Home / Brummen-Regiobode / Avondwandeling Wild speuren op de Veluwe

Avondwandeling Wild speuren op de Veluwe

LOENEN – Natuurmonumenten houdt op zaterdag 20 juli een avondwandeling Wild speuren op de Veluwe, in Loenen. Onder leiding van een boswachter gaan deelnemers op zoek naar wilde dieren en ontdekken ze welk dier waar zijn sporten achterlaat. Deze tocht is alleen bedoeld voor volwassenen. Er is ook een variant voor gezinnen, deze is te vinden in de activiteitenagenda van Natuurmonumenten. De wandeling duurt van 20.00 tot 22.00 uur en begint vanaf de parkeerplaats bij de Loenense Waterval. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop via de site van Natuurmonumenten. Leden van Natuurmonumenten betalen 7 euro. Stevige schoenen en bedekkende kleren worden aangeraden en honden mogen niet mee.

www.natuurmonumenten.nl

Lees ook

Nivon biedt in Hall Groen Traineeship aan voor jongeren

HALL – Natuurorganisatie Nivon start in maart met een trainee-programma voor jongeren die in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.