Home / Rheden-Regiobode / Avondwandeling voor kinderen

Avondwandeling voor kinderen

ROZENDAAL – Op zaterdag 13 juli kunnen kinderen samen met hun (groot) ouders op expeditie door de natuur van de Koningsberg bij Rozendaal. Boswachters nemen ze mee op avontuur. Onderweg vertellen de boswachters allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De wandeling start om 19.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Rosendael. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen lopen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten.

Lees ook

Kansfonds verlengt jaarlijkse bijdrage Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Kansfonds/Fonds Franciscus heeft het Inloophuis Dieren laten weten dat de jaarlijkse bijdrage …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.