Home / Rheden-Regiobode / Avondwandeling over Veluwezoom

Avondwandeling over Veluwezoom

RHEDEN – In de maand juli zijn er op donderdag en vrijdag avondwandelingen door Nationaal Park Veluwezoom. Onder leiding van een gids ontdekken bezoekers welk dier waar zijn sporen achterlaat. De wandelingen zijn op donderdag 11, vrijdag 12 en donderdag 18 juli van 20.00 tot 22.30 uur en op vrijdag 19, donderdag 25 en vrijdag 26 juli van 19.30 tot 22.00 uur. Kosten voor deelname zijn voor volwassenen 10 euro. Leden van Natuurmonumenten betalen 7 euro. De wandelingen zijn bedoeld voor volwassenen en starten vanaf het Bezoekerscentrum Veluwezoom. Aanmelden kan via de site van Natuurmonumenten.

www.natuurmonumenten.nl

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.