Home / Rheden-Regiobode / AMZAF Young Talent Festival

AMZAF Young Talent Festival

ROZENDAAL – Op zaterdag 6 juli vindt het negende AMZAF Young Talent Festival plaats in het park Rosendael in Rozendaal. Dit niet-commerciële festival biedt een uniek podium op een unieke locaatie aan jong toptalent in de leeftijd van 11 tot 25 jaar. Op vijf podia zijn circa 150 talenten te zien en te horen op het gebied van dans, jazz, klassiek, pop, singer-songwriter, theater en woordkunst. De volledige programmering is te vinden op de website www.amzaf.nl
AMZAF werkt samen met partners als ArtEZ, Introdans, Babette Labeij Music Academy, Kunstbende, Popsport en Prinses Christina Concours. Natuurlijk is er ook een gezellig foodcourt aanwezig voor een hapje en drankje. Aanvang van het evenement is 19.00 uur. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.