Home / Nieuws / Afscheid juf Anja van CBS De Akker

Afscheid juf Anja van CBS De Akker

DIEREN – Afgelopen vrijdag 5 juli nam juf Anja na 23 dienstjaren afscheid van CBS De Akker. Omdat zij de laatste jaren elke dag vanuit haar huidige woonplaats Wageningen 40 km heen en 40 km terug moest rijden, heeft ze er voor gekozen om een baan dichter bij huis te zoeken. Afscheid nemen was voor beide partijen moeilijk. Juf Anja heeft met heel veel plezier les gegeven op De Akker. Ze heeft erg genoten van de kinderen en zich zeer prettig gevoeld binnen het team. De kinderen hebben de juf ervaren als een TOPJUF. Altijd stond het kind centraal en was haar focus op het welzijn van de kinderen: “Ze moeten met plezier naar school komen”, vertelt juf Anja. Binnen het team werd Anja ervaren als erg inspirerend, enthousiast, vernieuwend en betrokken. De dag begon met het toezingen van juf Anja en haar gezin door alle leerlingen en leerkrachten. Vervolgens kwamen alle klassen afzonderlijk iets voordragen of laten zien aan de juf. Daarna zijn ze met zijn allen naar de Dierense speeltuin geweest en werden de kinderen getrakteerd op een ijsje. Tenslotte was er een receptie op school voor oud-leerlingen, ouders en oud-collega’s. Op het eind van de ochtend werd Anja nog en keer door iedereen toegezongen met haar ‘lijflied’: “Overal waar we heen gaan, vragen de mensen, wie wij zijn. Wij zijn van De Akker, de mooie, mooie Akker!” Dit lied werd door juf Anja gezongen tijdens de tientallen avondvierdaagsen waar zij bij heeft meegelopen. Aan het eind van de dag mocht Anja nog één keer de bel luiden en was het voor de kinderen einde schooljaar en voor juf Anja het einde van haar loopbaan op De Akker.

Lees ook

Mauritiusschool in actie voor Dierense Speeltuin

RHEDEN – De leerlingen van de Mauritiusschool in Rheden hebben zich woensdag 31 maart ingezet …

One comment

  1. hoi juf Anja kan ik verbinding krijgen met juf Hannah van groep 5 ik wil even met haar appen en vragen stellen als het kan wil ik het graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.