Home / Brummen-Regiobode / Afrikaans kinderkoor op het P@rk

Afrikaans kinderkoor op het P@rk

BRUMMEN – Het P@rk in Brummen had onlangs een kinderkoor uit Afrika te gast. Voordat de leerlingen ‘s ochtends naar de klas konden gaan, stond het koor op het schoolplein een fantastisch optreden te geven.

Alle groepen kregen die dag muziekworkshops van de kinderen van het koor. De bovenbouwleerlingen gingen ’s middags praten met het koor over het leven in Afrika en in Nederland. ‘s Middags mochten alle ouders, broertjes, zusjes en alle andere mensen die het leuk vonden om langs te komen, kijken naar een spectaculair optreden van het koor. Als laatst hebben ze met alle leerlingen een lied gezongen en samen gedanst.
Dit bezoek had een speciale reden en dat is geld inzamelen voor de Stichting UP4S (Up For Us). Deze stichting probeert door middel van schoolbezoeken in Nederland geld in te zamelen. De stichting biedt wees – en kansarme kinderen in Oeganda een warm thuis en een goede schoolopleiding. In totaal werd een bedrag van maar liefst 1000 euro opgehaald.

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.