Home / Brummen-Regiobode / Afgeladen Bhoele bij slotconcert KIEMM

Afgeladen Bhoele bij slotconcert KIEMM

EERBEEK – Afgelopen weekend gaven negentig kinderen van KIEMM samen met het leerlingenorkest en de band het slotconcert in De Bhoele in Eerbeek. Ruim driehonderd toeschouwers bekeken de voorstelling. Het recept is bekend, de ingrediënten zijn telkens weer anders. Jaarlijks wordt het KIEMM-seizoen feestelijk afgesloten met een groots concert in de Bhoele. En hoewel er inmiddels acht seizoenen KIEMM op zitten, is het slotconcert elk jaar weer een grootse verrassing. Niet verwonderlijk volgens Thea Lebbink, één van de vrijwilligers die de muzieklessen op de basisscholen in Eerbeek mogelijk maakt. “Bij KIEMM staat het kind centraal, niet de muziekmethode. We prikkelen en motiveren de kinderen om hun eigen ideeën te delen. Met tot resultaat dat er unieke muziekstukken ontstaan, met choreografie en al. Hoe tof is dat!”

Foto: Paula Rozendal

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.