Home / Doesburg-Regiobode / Activiteiten in het Hessenbad

Activiteiten in het Hessenbad

HOOG-KEPPEL – Zwembad het Hessenbad in Hoog-Keppel opende eind april haar deuren voor het nieuwe seizoen. Het bad is dagelijks geopend voor mensen die hun baantjes willen trekken of kinderen die lekker in het water willen spelen. Daarnaast biedt het bad een heel programma aan activiteiten. Zo is er op maandag, woensdag en vrijdag aquajogging en staan op dinsdag lessen aquafit, snorkelen, borstcrawltrainng en diplomazwemmen op het programma. Woensdag is daarnaast nog aquabootcamp. Kijk voor het programma en de tijden op de website.

www.hessenbad.nl

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.