Home / Doesburg-Regiobode / 5th Wheel in De Waag

5th Wheel in De Waag

DOESBURG – Op vrijdag 12 juli treedt de band 5th Wheel op in De Waag in Doesburg. 5th Wheel is geen gewone coverband. De Drentse heren brengen gezelligheid en feest, professioneel, uitzonderlijk muzikaal, en driestemmig gezongen. De band geeft een extra en zeer bijzondere lading aan de muziek uit de tijd van de jukebox. Sinds kort heeft saxofonist Arjan Beukers zich ook bij de ban gevoegd. Het optreden begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.