Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem-uitstapje voor Loenense mannen

Zonnebloem-uitstapje voor Loenense mannen

LOENEN – Woensdagmiddag vertrokken drie vrijwilligers van de Zonnebloem Loenen in hun auto met negen gasten richting Zutphen voor een mannenuitstapje. Het doel van de tocht was de Stadsbrouwerij Cambrinus aan de Houtmarkt. In Zutphen aangekomen kreeg de groep uitleg over het maken van verschillende soorten bier. Bier met prachtige namen zoals: Witte Wolf , Sjos, Loesje, Broedertje en als laatste Refter. De mannen mochten natuurlijk proeven. Ze hebben er heerlijk van genoten, ook omdat het dorstig weer was. De middag werd afgesloten met een kopje mosterdsoep en een lekker gevuld broodje. De mannen vonden het niet alleen een gezellige, maar ook nog eens een leerzame middag.

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.