Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem Eerbeek-Hall heeft weer een voltallig bestuur

Zonnebloem Eerbeek-Hall heeft weer een voltallig bestuur

EERBEEK – Tijdens de vrijwilligersvergadering van maandag 27 mei zijn Willem van der Grinten en Roy Bosman, beiden afkomstig uit Brummen, unaniem gekozen als voorzitter en penningmeester. Het bestuur is daarmee, na ruim een jaar, weer op volledige sterkte. De afdeling is de afgelopen periode geleid door een interim-bestuur, bestaande uit José Bosman, Marjo den Hartog (afdeling Brummen) en Rino van Dillen (regio). Zij wisten hiermee mogelijke opheffing van de afdeling te voorkomen. Vrijwilligers en het nieuwe bestuur zijn hen dan ook heel erg dankbaar. De afdeling is overigens nog wel op zoek naar vrijwilligers voor bezoekwerk.

mdreijer@hetnet.nl
Tel. 06-24820037

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.