Home / Doesburg-Regiobode / Zomercursus zeilen voor volwassenen

Zomercursus zeilen voor volwassenen

GIESBEEK – In de periode 26 augustus tot en met 14 september houdt Watersportvereniging Giesbeek een korte zomercursus zeilen voor volwassenen. Tijdens deze cursus krijgen de cursisten op een drietal dagen een les van 2,5 uur. Belangstellende kunnen zich inschrijven voor alle doordeweekse avonden (met uitzondering van de woensdag) en voor de zaterdagochtend. Op de avonden begint de les om 18:30 uur en op zaterdagochtenden om 09:30 uur. De zomercursus kost 50 euro en inschrijven kan tot 15 juli.

www.wsvgiesbeek.nl

Lees ook

Hemelvaartsdag blijft echte fietsdag

DOESBURG – Dat Hemelvaartsdag een fietsdag is bleek ook dit jaar, op donderdag 21 mei. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.