Home / Brummen-Regiobode / Zomerconcerten Prinses Juliana Beekbergen

Zomerconcerten Prinses Juliana Beekbergen

BEEKBERGEN – Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen geeft op woensdag 3 juli en donderdag 4 juli twee zomerconcerten. Op 3 juli vindt het eerste concert plaats in Zorgcentrum ‘De Vier Dorpen’, in Beekbergen. Om 19.15 uur begint het opleidingsorkest, onder leiding van dirigent Harald van Neck, het concert met bekende nummers als ‘La Caracolá’, ‘Paseo de Otono’ en ‘Jurassic Park’. Om 19.45 uur neemt interim dirigent Karel van den Berge het stokje over en zal het harmonieorkest een zomers programma ten gehore brengen. Naast lichte en Spaanse nummers als ‘Africa’, ‘Sway’ en ‘Latin Gold’ speelt het orkest ook de mars ‘Triunfa la Paz’. Ten slotte worden er enkele feestelijke uitsmijters met de ‘Gebroeders Ko medley’ en muziek van Guus Meeuwis gespeeld. Op donderdag 4 juli treedt het harmonieorkest vanaf 19.00 uur op, op de jaarlijks terugkerende Veluwse Avondmarkt, in Beekbergen. Het orkest speelt dan tegenover de Dorpskerk. Wederom brengt het harmonieorkest een zomers programma. Voor beide concerten is de toegang gratis.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.